• Információk

   

  A több mint 10 éves működésünk során folyamatosan bővítettük és tökéletesítettük műszaki hátterünket. Már a kezdetek óta arra törekszünk, hogy a legkiválóbb anyagokból épüljenek házaink, továbbá fontos számunkra, hogy a Jégmadár mobilházak mindig kimagasló minőségben készülhessenek megrendelőink részére. Egy fenntartható és kifejezetten gazdaságos mobilházat építünk, kedvező áron, passzív ház minőségben.

   

  Ez a Jégmadár Mobilház!

  broken image

  A szerkezet és ami mögötte van

  Házainkat 10cm PIR habos szendvicspanelból építjük. Az egyedi szendvicspanelnak köszönhetően jól variálható, univerzális de mégis egyedi házakat készítünk, amelyek kényelemben és komfortban teljesen megfelelnek minden elvárásnak. Az általunk felhasznált PIR szendvicspanel egyedisége, hogy kívül mikrobordás, míg a falak belső fele sima. Továbbá a falak vakolhatók, festhetők, gipszkartonozhatók. A négy évszakos mobilházakat harmadik generációs infra padlófűtéssel készítjük.

  Nincs méretbeli megkötés, bármekkora mobilházat el tudunk készíteni.

  Mi az a PIR hab?

  A PIR hab elődjének a PUR hab tekinthető.

  A PUR hab a hőszigetelés területén több évtized óta az egyik leginkább alkalmazott termék. Ezt köszönheti az egyszerű kezelhetőségének, annak, hogy nem bocsájt ki mérgező gázokat, továbbá, hogy zárt cellás felépítésüknek köszönhetően a páraáteresztő képességük szinte nulla.

   

  És akkor miért PIR hab?

   

  A PIR hab a PUR hab tovább fejlesztett, tökéletesített változata.

   

  A hagyományos PUR hab túl gyúlékony és rendkívül intenzíven ég, elveszti a szerkezeti egységét és segíti a tűz továbbterjedését.

   

  Ezzel szemben a PIR hab a PUR hab kijavított verziójának tekinthető, amellett, hogy a PUR hab kedvező tulajdonságait megtartva, egy tűzzel szemben kifejezetten ellenálló hab maggal rendelkezik. A PIR hab égése során egy a grafithoz hasonló védőréteg képződik a belső érintetlen habmag körül, ami megakadályozza a füst keletkezését és minimálisra csökkenti a tűz tovább terjedését is. A Jégmadár mobilházakat, minden esetben PIR szendvicspanelból építjük.

  broken image

  Energiahatékonyság

  Az egyik legfontosabb tényező egy mobilháznál, vagy akár egy hagyományosan épülő háznál az energiahatékonyság, a legkiválóbb értékek elérése, és fenntartható lakhatás biztosítása érdekében harmadik generációs infra padlófűtéssel készítjük házainkat, illetve a PIR habbal készült szendvicspanelok kiváló hőszigetelést biztosítanak az épületek számára. Kiváló hővezetési-együtthatóval rendelkeznek. Az érték mindössze 0,022 (W/m2K). Ez az érték a passzívházak kritériumainak is megfelel.

  A házakat hőhíd mentesen építjük, így minimalizálható a hőveszteség, ebből ered a gazdaságos fenntarthatóságuk az általunk készített házaknak.

  broken image

  Tervezés és engedélyezés

  A házak tervezését mi végezzük a megrendelő elképzelései alapján . Csak egyedi házakat készítünk!

  broken image

  Kivitelezés

  Minden házat közösen a megrendelővel tervezünk meg.

  (Ablakok, ajtók, konnektorok, burkolat, stb.)

  Az alapterülettől függően 4-6 hét alatt készítjük el a mobilházakat. Ezután helyszínre szállítjuk és néhány nap alatt használatra készen átadjuk.

  broken image

  Felhasználhatóság

  A mobilházak széles körben használhatóak és univerzális, de teljes értékű megoldást jelentenek a következő területeken:

  - családiház

  - lakás

  - nyaraló

  - vadászház

  - hobbi ház

  - iroda

  - orvosi rendelő

  - labor

  - munkásszálló

  - büfé, vendéglátó helyiség stb..

   

  Továbbá kiemelt felhasználási területnek tekinthető a turizmus, ahol a mobilházak minőségi szálláslehetőséget nyújtanak. Legyen az a hely a hegyekben, tóparton, tengerparton vagy az erdőben, otthonos és modern pihenést biztosítunk a természet közelségében.

  broken image

  Kialakítás

  Házainkat a leendő Tulajdonos elképzelései alapján alakítjuk ki. Az ingatlan felszereltsége egyedi igényekhez igazítható, így akár luxus kivitelű házat is tudunk készíteni.

  A házak előre legyártott PIR panelekből kerülnek felépítésre, nincsenek standard elrendezések vagy méretbeli megkötések. A házainkban megtalálható minden, a lakóházakra jellemző komfort elem: konyha, nappali, szoba, terasz, wc, hálószoba stb...

  Alaprajzaink gondolatébresztésként szolgálnak és jó kiindulási alapok az egyedi elképzelések szerint kialakított házakhoz.

  broken image

  Élettartam és karbantartás

  A mobilházak karbantartási költsége minimálisnak mondható. Minőségi anyagfelhasználásnak köszönhetően könnyű a házak újkori állapotát fenntartani. Burkolás nélkül a ház falai moshatóak, ezáltal a természet káros hatásai könnyen eltávolíthatóak.

  broken image

  Mennyibe kerül?

  A Jégmadár mobilházak általános építési költsége 350.000 Ft+Áfa-tól négyzetméterenként, igényektől függően. Ezek az információk tájékoztató jellegűek, mivel minden mobilházat egyedi elképzelés alapján építünk, így abban az esetben tudunk pontos árat kalkulálni amennyiben megismertük az igényeket.(Kivitel, nyílászárók, válaszfalak, burkolati anyagok, felszereltség, stb).

  Minden esetben árajánlatot készítünk, amelyben az egyedi igényeknek megfelelően minden felmerülő költséget feltüntetünk, illetve a szállítás költségét, ház telepítését (víz, villany bekötést) is.

   

  Megrendelőinket soha nem érik előre nem tervezett, váratlan költségek!

  Bővíthető megoldások

  A Jégmadár mobilházak egyedisége, hogy a megrendelt, már leszállított mobilházat elképzelés szerint későbbiekben tovább bővíthetőek. Nincs méretbeli megkötés, ezáltal bármekkora részt tudunk a már meglévő házhoz csatolni.

  Garancia

  A szerkezetre, fő darabokra, azaz a tetőre, alvázra, falakra 10 év garanciát vállalunk. A minőségi alapanyagoknak köszönhetően biztosak vagyunk az általunk elkészített házak megbízhatóságában, illetve időtállóságában, így számunkra nem okoz gondot a teljes körű garancia vállalása.