• A mobilházak

  A szerkezet és ami mögötte van

  Házainkat modern alapanyagokból tervezzük és építjük. Az egyedi szendvicspaneleknek köszönhetően jól variálható, univerzális de mégis egyedi házakat készítünk amelyek kényelemben és komfortban teljesen megfelelnek minden elvárásnak. A 100%-ban elkészült házat leszállítjuk a rendeltetési helyre.

  Műszaki háttér

  A telepítés néhány napot vesz igénybe, mialatt bekötjük a közműveket. Ezt követően teljes mértékben lakhatóvá válik az új ház.

  A mobilházak alapozást nem igényelnek és akár át is telepíthetőek, ha költözéskor szükség lenne rá.

  Tervezés és engedélyezés

  A mobilházak telepítésével megtakarítható a költséges és bonyolult hagyományos tervezési-engedélyezési folyamat. A házak tervezését mi végezzük a leendő Tulajdonos elképzelései alapján .

  A mobilház építését nem kell engedélyeztetni. Továbbá olyan ingatlanokra is telepíthető, amelyre amúgy a törvényi szabályozás nem engedélyezi fa vagy kőház felépítését.

  Minden esetben érdemes a helyi Önkormányzatoknál érdeklődni a jogszabályokról, mert eltérőek lehetnek a szabályozások az Önkormányzatok között.

  Energia hatékonyság

  A tervezésnél szem előtt tartjuk az energiahatékonyságot, így a leggazdaságosabb fűtési technológiával készítjük házainkat, illetve nagy hangsúlyt fektetünk a szerkezeti elemek hőszigetelésére is.

  Ezzel minimalizáljuk a fenntartási költségeket és akár napkollektorral vagy napelem rendszerekkel is fel tudjuk szerelni a házainkat.

  Az így elkészült házak igénytől függően 3 vagy 4 évszakos kivitelben, akár egész évben helytállnak a környezeti elemekkel szemben.

  Kivitelezés

  Minden megrendelést maximális odafigyeléssel és az egyedi igényekhez igazítva kezelünk.

  Általánosan minden házat elkészítünk az alapterülettől függően 2-6 hét alatt. Ezután helyszínre szállítjuk és néhány nap alatt használatra készen átadunk.

  Felhasználhatóság

  A mobilházak széles körben használhatóak és univerzális, de teljes értékű megoldást jelentenek a következő területeken:

  - lakás

  - nyaraló

  - vadászház

  - hobbi ház

  - iroda

  - orvosi rendelő

  - labor

  - munkásszálló

  - büfé, vendéglátó helyiség stb..

   

  Továbbá kiemelt felhasználási területnek tekinthető a turizmus, ahol a mobilházak minőségi szálláslehetőséget nyújtanak. Legyen az a hely a hegyekben, tóparton, tengerparton vagy az erdőben, otthonos és modern pihenést biztosítunk a természet közelségében.

  Kialakítás

  Házainkat a leendő Tulajdonos elképzelései alapján alakítjuk ki. Az ingatlan felszereltsége egyedi igényekhez igazítható, így akár luxus kivitelű házat is tudunk készíteni.

  Bár a házak előre legyártott panelekből kerülnek felépítésre, nincsenek standard elrendezések vagy méretbeli megkötések. A házainkban megtalálható minden, a lakóházakra jellemző komfort elem: konyha, nappali, szoba, terasz, wc, hálószoba stb...

  Alaprajzaink gondolatébresztésként szolgálnak és jó kiindulási alapok az egyedi elképzelések szerint kialakított házakhoz.

  Megrendelés előtt minden esetben látványtervet készítünk!

  Berendezés

  A mobilházakat minden olyan berendezési tárggyal előre otthonossá tesszük, amely szóba jöhet egy lakásban vagy éppen egy irodában.

  A szobákat bútorokkal, szekrényekkel és kárpitos bútorokkal, a konyhát tűzhellyel, mosogatóval, konyhabútorral, étkezőgarnitúrával tesszük teljessé igény szerint. A fürdőszobába akár hidromasszázs kádat vagy zuhanykabint telepítünk, illetve a vizesblokkot használatra készen bekötve, burkolva, mosdóval, wc-vel illetve bojlerral felszerelve adjuk át.

  Élettartam és karbantartás

  A mobilházak karbantartási költsége minimálisnak mondható. Minőségi alapanyagoknak köszönhetően könnyű a házak újkori állapotát fenntartani. Amennyiben a megrendelt házat fával burkolva rendelik meg, úgy célszerű néhány évenként átfesteni, ezzel is megőrizve a házak minőségi kinézetét, burkolás nélkül a ház falai moshatóak, ezáltal a természet káros hatásai könnyen eltávolíthatóak.

  A jól megtervezett és precízen épített házaink élettartama 40-60év!

  Mennyibe kerül?

  A Jégmadár mobilházak általános építési költsége 220.000 Ft+Áfa-tól négyzetméterenként, igényektől függően. Ezek az információk tájékoztató jellegűek, mivel minden mobilházat egyedi elképzelés alapján építünk, így abban az esetben tudunk pontos árat kalkulálni amennyiben megismertük az igényeket.(Kivitel, nyílászárók, válaszfalak, burkolati anyagok, felszereltség, stb).

  Minden esetben árajánlatot készítünk, amelyben az egyedi igényeknek megfelelően minden felmerülő költséget feltüntetünk,illetve a szállítás költségét, ház telepítését (víz, villany bekötést) is.

   

  Megrendelőinket soha nem érik előre nem tervezett, váratlan költségek!

  Bővíthető megoldások

  A Jégmadár mobilházak egyedisége, hogy a megrendelt, már leszállított mobilházat elképzelés szerint későbbiekben tovább bővíthetőek. Nincs méretbeli megkötés, ezáltal bármekkora részt tudunk a már meglévő házhoz csatolni.