• Egyedi mobilházak itthonról, Otthonra

  Évekig számíthat ránk mind a négy évszakban

 • Gyorsan birtokba vehető

  A gyártás a ház méretétől függően 2-6 hetet, a telepítés és a szállítás 1-2 napot vesz igénybe. Ez idő alatt a közművek is bekötésre kerülnek, illetve a ház elektronikai berendezéseit is beüzemeljük.

  Energiatakarékos

  A Jégmadár mobilházak gazdaságos fűtési technológiával készülnek, illetve nagy hangsúlyt fektetünk a szerkezeti elemek kimagasló minőségére is.

  Az így elkészült házak igénytől függően 3 vagy 4 évszakos kivitelben, akár egész évben helytállnak a környezeti elemekkel szemben.

  Bárhová könnyedén telepíthető

  A mobilházakat nem kell engedélyeztetni és nem igényelnek alapozást sem. Bárhová gyorsan és könnyedén telepíthetőek, ahova kamionnal eljuttathatóak a kész házak moduljai. Házainkat talajhoz megfelelően kiválasztott nagy méretű acél talaj csavarral rögzítjük.

  Kiváló ár/érték arány

  Az egyedileg megtervezett mobilház gyártására ajánlatot készítünk minden esetben. Ezen felül nincsen semmilyen rejtett költség!

  Az elterjedt hagyományos építőanyagokkal összehasonlítva, bizton állíthatjuk, hogy az egyik leggazdaságosabb építési forma amely gyors, hatékony, egyedi és nem utolsó sorban tartós megoldásként szolgálhat hosszú éveken át!

  Hosszú élettartam

  A Jégmadár mobilházak élettartama akár 60-70 év is lehet. Házaink minőségét a megbízható beszállítóinkkal együttműködve tudjuk folyamatosan garantálni hosszú évek óta. Alapanyagaink rendelkeznek minden esetben a szükséges tanúsítványokkal amik garantálják, hogy csak kiváló minőségű, megbízható alapanyagokból készült házakat készítsünk. A szerkezetre 5 év garanciát, a belső kiegészítőkre 1 év gyártói garanciát biztosítunk.

  Bővíthető megoldások

  A Jégmadár mobilházak egyedisége, hogy a megrendelt, a már leszállított mobilházat elképzelés szerint, illetve család bővülés esetén későbbiekben tovább bővíthetőek. Nincsenek méretbeli megkötések, ezáltal bármekkora részt tudunk a már meglévő házhoz hozzácsatolni, bármilyen alakban elhelyezve. Legjobb megoldás lehet ifjú pároknak gyermekvállaláshoz.

 • Jégmadár mobilházak - Évekig számíthat ránk mind a négy évszakban!

  Céljaink

  Egyedi mobilházak itthonról, Otthonra

  Szeretnénk, ha nem csupán termékként, hanem otthonként tekintenének házainkra.

  Mert a kezeink között Otthonok készülnek, amelyekben biztos hátteret nyújtanak lakás, nyaraló vagy akár irodai célokra is.

  Célunk, hogy Magyarországon és Európában az elégedett megrendelőknek köszönhetően, szeretnénk széles körben megismertetni a Jégmadár mobilházak előnyeit, és gazdaságos fenntarthatóságukat.

  Bízunk benne, hogy céljaink egyben közös célok és Önt is elégedett megrendelőink folyamatosan növekvő táborában üdvözölhetjük!

  Rólunk

  A Jégmadár mobilházak

  Cégünk mobilházak tervezésével, gyártásával és teljes körű kivitelezésével foglalkozik. A több mint 10 éves szakmai tapasztalattal a mobilházak gyártásának területén és rengeteg átadott ház után büszkék vagyunk a házaink kimagasló minőségére és megbízhatóságára. Számunkra mindig az elégedett Megrendelő a legfontosabb, így ennek tükrében csak olyan alapanyagokat felhasználva készítjük házainkat, amiben mi is szívesen otthonra találnánk. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egy személyes találkozó alkalmával bemutathassuk Önnek a referencia házunkat telephelyünkön.

 • Alapanyagaink tanúsítványai: